top of page
Zoeken
  • vleugjeeef

Stijlen als een pro

Als ik bij mensen thuis kom is eigenlijk de standaard vraag: Hoe zet ik mijn accessoires neer en wat staat hier mooi?

Ik denk dat er geen vaste regel is; wat jij mooi vind mag een ere plekje krijgen in je woonkamer, op je tv meubel of boekenkast. Hoe meer accessoires van je persoonlijke voorkeur, hoe persoonlijker je interieur wordt. Maar ik geef je bij deze wat tips.


In deze boekenkast van Kave home heb ik diverse accessoires gestyled. Omdat de kast planken in diverse hoogtes heeft, is het eigenlijk heel makkelijk; kijk wat in verhouding mooi staat op een plank en houdt rekening met de hoogtes. Niet elke plank hoeft wat op te staan. Leegtes kunnen ook mooi zijn en dat is ook goed, helemaal bij een rustig interieur. Het ligt ook aan je persoonlijke voorkeur. Alles op deze foto kun je gemakkelijk bestellen bij Seemble van Elle Decoration.


Als je op een kast een mooi hoekje met accessoires wilt maken werk dan met groepjes in oneven getallen en denk aan verschillende hoogtes. Werken met 3 of 5 of 7 accessoires geeft rust en balans.Ook heel leuk is werken met manden en gebruik maken van de vloer. Een mooie vaas mag gerust op de vloer staan. En maak van een simpel krukje een statement piece door er een mooie kandelaar op te zetten. Door de hoogte verschillen geeft dit ook rust en balans in je interieur.


Alles wat gebruikt is op de foto's is makkelijk te bestellen via Seemble en uitgezocht door mij. Toch hulp nodig dn mag je natuurlijk altijd contact opnemen.


66 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page