top of page
Zoeken
  • vleugjeeef

Van Saai naar hip and happening


Wat doe je als bedrijf wanneer je personeel voornamelijk thuis werkt en als het wel naar kantoor komt, de kantine ontwijkt en gezellig achter zijn bureau zijn bammetje op eet? Dan maak je van de saaie kantine een warme gezellige luxe plek om van je bammetje en pauze te genieten met je collega's. Ik kreeg deze opdracht van het bedrijf E-llis.


Luxe zitten in de kantineToen ik de eerste keer kwam was alles zoals ik dacht dat het zou zijn: een kantorenpand als zovelen en een kantine als zovelen. Ja eerlijk gezegd was het saai. Alle sanitizers, pijlen en covid waarschuwingen werkten ook niet mee. Dat maakte het wit allemaal wel erg clean en saai. Eigenlijk kwam het neer op een soort wachtkamer met oncomfortabele stoelen en een koffie automaat.


Ik kreeg een budget en wat voorstellen, maar voor de rest mocht ik alles beslissen. Dat is natuurlijk een droomklant, dus wilde ik ook zorgen dat ze een droomplek ervoor terug kregen. Zelf zag ik het al snel voor me; een moderne bistro waar je een flinke dot slagroom en lekkere bonbon bij je cappuccino kreeg en graag voor om rijdt. Een plek waar jij je meteen thuis voelt en het toch net anders is dan thuis.


De oude situatie


Mijn voorstel werd goedgekeurd en toen werd het zoeken, plannen en bestellen. Ik wilde ervoor zorgen dat de kantine zo kort mogelijk gesloten zou zijn en dat is gelukt. Ook dankzij alle bedrijven die zich allemaal netjes aan hun afspraak hielden. Iets wat niet altijd lukt in deze periode van Corona.


Het moodboard en de foto's van erna


Voor mijn nog opstartende bedrijf was dit een flink project, maar gelukkig was de klant heel erg blij met het resultaat. En dat was het uiteindelijke doel.

Helaas krijgt het personeel geen slagroom en lekkere bonbon bij de cappuccino.....maar het is in ieder geval gezelliger om je boterham te eten en te socializen met je collega's. En ik weet uit ervaring dat dit heel veel waard is.
Keuken: Bours keukens

Mos cirkel: Metiez

Fotobehang: Fotocustomwand


Ook een luxe kantine op het werk:


Vleugje Eef kan helpen

99 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page