top of page
Zoeken
  • vleugjeeef

Werkbanken worden sierbanken


Je hebt werkpaarden en sierpaarden zei mijn moeder altijd. Maar je hebt ook werkbanken en sierbanken… en ik hou ervan dat werkbanken sierbanken worden.

Mijn werkbank is mijn favoriete stylingitem in huis. Stoer, ruw, doorleefd en toch ook chique. En waarom zou je dat in de garage laten staan?

Hij wordt geregeld verandert en ook de muur erachter krijgt regelmatig een ander kleurtje.

Mijn werkbank foto van vandaag


De laatste tijd ben ik eraan aan het denken om hem buiten te zetten. Want Het lijkt mij heel gaaf om hem tot buiten keuken om te toveren. Thea van @leukwonen plaatste haar werkbank al buiten en dit staat zo gaaf. Hij steekt prachtig af tegen haar zwarte schutting en de groene oude ijzeren bakken geven het een industrieel geheel.

De werkbank als sidetable in de tuin van @leukwonen


Mirjam van @_bymir_ heeft haar werkbank omgetoverd naar badkamermeubel. Dat kan natuurlijk ook. Het geeft een toch wel saaie ruimte zoals een badkamer direct een hele andere uitstraling. Als ik nog een keuze moet maken voor een badkamermeubel of werkbank als meubel dan wist ik het wel. Goed schuren en een goede aflak is hierbij wel erg belangrijk voor de hygiëne. Maar als je dit doet heb je wel een echte statement in je badkamer.


De werkbank als badkamermeubel bij @_bymir_


Eigenlijk is de werkbank perfect voor huis en tuin. Dus ben je hem zat in de garage, waarom dan niet als kookeiland, koffiebar of statement in de hal?


De werkbank op een lieve manier in ons eigen huisje.Liefs Eef

(fotocredits @vleugje_eef of anders omschreven onder de foto)89 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Σχόλια


bottom of page